Workshop SEO

De enige SEO Workshop speciaal voor trouwfotografen

Woensdag 29 januari, 10:00-16:00, Zwolle

Aanmelden

Worstel je met de volgende vragen?

  • Hoe kan ik meer opdrachten via SEO binnenhalen?
  • Waarom ranken andere fotografen wel, maar ik niet?
  • Hoe weet ik op welke zoekwoorden ik me moet richten?
  • Ik blog elke bruiloft, want dat is goed voor SEO. Toch?
  • Ik heb Yoast geïnstalleerd en zelfs een ‘groen’ bolletje, maar toch lijk ik niet te ranken. Hoe kan dat?
  • Staat alles op mijn website goed ingesteld voor SEO?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik ook in Google Maps wordt weergegeven?

Zijn bovenstaande vragen voor jou herkenbaar? Goed nieuws, want in deze workshop ga ik al deze vragen voor je beantwoorden.

Inhoud van de workshop

Allereerst ga je leren dat je voor SEO een plan nodig hebt. Er zijn 1001 factoren die je rankings kunnen beïnvloeden, maar zonder plan ben je nergens. Hoe sta je er nu voor, waar willen we graag heen, is dat realistisch, en zo ja, hoe ga je daar komen?

 

Vervolgens duiken we de diepte in: Aan de hand van de drie pilaren Techniek, Content en Autoriteit krijg je praktische handvatten om je plan uit te kunnen voeren. Ik rijk je de tools en de kennis aan die je daarvoor nodig hebt. We sluiten af met een rondje langs de concurrentie. Waarom ranken andere fotografen zo goed, en hoe kunnen we hen nog verslaan?

 

Aan het eind van de workshop weet je welke stappen je moet ondernemen om beter te gaan ranken in Google. Hierdoor zullen meer bruidsparen je vinden, en zal je meer opdrachten via SEO binnenhalen.

FAQ

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor bruidsfotografen met weinig tot gemiddelde ervaring in SEO. Het maakt niet uit of je gebruik maakt van WordPress, SquareSpace of een ander CMS; in de basis maakt Google daar zelf ook geen onderscheid voor.

Waarom geef je deze workshop? Je bent toch eigenlijk ook een concurrent?

Ik neem zelf maar een beperkt aantal bruiloften aan, dus ik snijd mezelf niet in de vingers als ik deze workshop geef. Daarnaast weet ik dat veel bruidsfotografen moeite hebben om genoeg opdrachten binnen te halen, en met deze workshop wil ik hen een plan geven.

Waarom zou ik investeren in SEO?

In tegenstelling tot andere kanalen is SEO in de basis gratis. Uiteraard kost het tijd en energie om je website te laten ranken, maar je betaalt niet per klik. In een landschap waarin andere kanalen steeds verzadigder raken en daardoor duurder worden, is SEO de oplossing om je kosten per acquisitie niet verder op te laten lopen.

Daarnaast is SEO nog steeds een kanaal dat veel gebruikt wordt door bruidsparen. Vergeleken met 2017 waren er in 2018 zelfs 50% (!) meer zoekopdrachten in Google omtrent bruidsfotografie.

Praktische informatie

Datum: 29 januari 2019, 10:00-16:00
Locatie: Zwolle. Exacte locatie wordt binnenkort bekendgemaakt.
Tarief: €295,- ex. BTW. Inclusief lunch, koffie, thee, etc.

Aanmelden