Over Bride Magnet

Marketing advies voor wedding professionals

Koen

Hoi, ik ben Koen, en ik ben het gezicht achter BrideMagnet. Je kent me wellicht als Bruidsfotograaf Koen, maar inmiddels werk ik al enkele jaren als Online Marketeer bij diverse snelgroeiende bedrijven. Vanuit deze kennis en specialisatie wil ik graag collega’s uit de trouwbranche verder helpen.

Waarom Bride Magnet?

Alhoewel ik niet meer fulltime werkzaam ben in de trouwbranche, blijf ik natuurlijk nog wel betrokken. In mijn gesprekken met veel andere fotografen en ondernemers, hoor ik vaak dezelfde vragen terugkomen, bijvoorbeeld: “Hoe krijg ik meer aanvragen?” of “Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf echt succesvol wordt?” Bride Magnet is het antwoord op die vragen.

Hoe kan ik je helpen?

Meer aanvragen komen niet zomaar uit de lucht vallen, daar moeten we hard voor werken. Kijk bij mijn diensten wat ik voor je kan betekenen. Wil je serieus investeren in je marketing? Laat mij dan een deel van je marketing uit handen nemen in het Magnet Traject. Wil je zelf meer doen? Volg dan een workshop, of laat je coachen.

Werkervaring

Charlie Temple

2019 – heden

Bij Charlie Temple werk ik in het Growth Team. Met een klein team van marketing professionals werken we hier aan de groei van het mooiste merk in de optiekbranche. Ik ben hier verantwoordelijk voor SEO en Conversie en ik denk mee bij strategische vraagstukken, zoals internationalisatie en nieuwe marketingkanalen.

Charlie-Temple-kortingscode

Rockboost

2018 – 2019

Bij Rockboost heb ik gewerkt als Online Marketing Consultant, of met een mooi woord: ‘Growth Hacker’. Door het inzetten van slimme online marketing en het laten samenwerken van marketing kanalen in een funnel, heb ik grote bedrijven als Talpa, Rabobank, het AD en Strukton meer uit hun marketing laten halen, of hun nieuwe producten in de markt gezet.

rockboost

Coolblue

2017 – 2018

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde leerde ik hoe grote bedrijven georganiseerd zijn en wat kleine bedrijven daarvan kunnen leren. Tijdens mijn studie heb ik me vooral gespecialiseerd in strategische vraagstukken en tijdens mijn stage lag de focus vooral op het opzetten van een marketing strategie voor startende bedrijven.

Logo-coolblue-500x500

Bruidsfotograaf Koen

2011 – heden

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde heb ik Bruidsfotograaf Koen opgericht. Door het inzetten van slimme online marketing fotografeerde ik al snel 40 tot 50 bruiloften per jaar. Ik vond online marketing zo leuk, dat ik besloot om na mijn studie hier mijn ‘echte’ werk van te maken, en dat doe ik met veel plezier. Wel heb ik de bruidsfotografie nooit helemaal los gelaten, ik fotografeer nog steeds 10 tot 20 bruiloften per jaar.

bruidsfotograafkoen

Opleidingen

M. Sc. Strategic Entrepreneurship @ RSM Erasmus Universiteit

2015-2016

Na mijn bachelor volgde ik de master Strategic Entrepreneurship. Tijdens deze studie leer je hoe moderne bedrijven hun groei structureren, en wat er nodig is voor kleine bedrijven om dezelfde groei te bereiken.

Bachelor Bedrijfskunde @ RSM Erasmus Universiteit

2011 – 2015

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde leerde ik hoe grote bedrijven georganiseerd zijn en wat kleine bedrijven daarvan kunnen leren. Tijdens mijn studie heb ik me vooral gespecialiseerd in strategische vraagstukken en tijdens mijn stage lag de focus vooral op het opzetten van een marketing strategie voor startende bedrijven.

opleiding

Kan ik je helpen?

Ik hoor graag waar je behoefte aan hebt. Ook als je dat zelf niet precies weet, kunnen we altijd even sparren. Stuur me daarvoor een mailtje, dan kom ik snel bij je terug.

Contact opnemen