Magnet Traject

Een maandelijks abonnement op meer aanvragen

Meer aanvragen, minder stress

Je werkt hard. Heel hard. Je investeert in je fotografie, werkt met de beste apparatuur en volgt seminars van inspirerende fotografen. Je levert goede kwaliteit bruidsfotografie, hebt tevreden klanten en misschien win je zo nu en dan een award.

Toch is het leven van een trouwfotograaf niet eenvoudig.  Sterker nog, het is een rat race. Je lieve collega’s zijn ook je concurrenten, en samen vis je in dezelfde vijver met bruidsparen. Elk jaar moet je weer op zoek naar nieuwe bruidsparen.  Alhoewel je goed je social media bijhoudt, is het telkens weer spannend of de agenda zich gaat vullen. Als je om je heen kijkt, dan zie je zelfs dat andere fotografen stoppen en weer een kantoorbaan moeten nemen. Dat gaat jou toch niet overkomen?

Gelukkig kan het ook anders. Sommige fotografen zie je namelijk wél het verschil maken. Hun geheim? Ze maken slimme keuzes in hun marketing en hebben een plan met hun bedrijf. En dat is precies wat jij ook kan bereiken. Hoe? Door een deel van je marketing uit te besteden tijdens het Magnet Traject.

Wat is het Magnet Traject?

Het Magnet Traject heeft één doel: Voor jou meer aanvragen van bruidsparen genereren. Hiervoor neem ik een deel van je marketing uit handen.

Dit pak ik gestructureerd aan. Elke twee weken hebben we overleg, bekijken we de resultaten en bespreken we de plannen voor de komende twee weken.  In de tussentijd werken ik aan je marketing, en ik zet jou ook aan het werk. Samen verbeteren we zo je website, maken we landingspagina’s voor SEO of verbeteren we je Adwords advertenties. Door deze gestructureerde manier van aanpak heb jij volgend jaar een volle agenda.

Hoe werkt het?

Elk Magnet Traject starten we met een kickoff sessie. Tijdens een kickoff sessie bepalen we samen je doelstellingen. Waar loop je tegenaan? Wat wil je in 2020 bereiken? Hoe sta je er nu voor, en wat er moet er nog gebeuren om tot je doelstellingen te komen. We bepalen een roadmap, en maken een grove schets van de komende maanden.

Tijdens het Magnet Traject werk ik in sprints van twee weken. In één sprint staan een aantal taken centraal, die in die periode worden opgepakt. Na elke sprint  bespreken we wat er is opgeleverd, en wat we de komende twee weken gaan aanpakken. Zo weet je altijd wat er op dit moment gebeurd, en wat er nog in de agenda staat.

Aan de hand van een eerste diagnose wordt het Magnet Traject speciaal voor jou op maat gemaakt. Heb je te weinig verkeer op je website? Dan maak ik een plan om meer en kwalitatief betere bezoekers op je website te krijgen. Heb je wel bezoekers op je website, maar vullen ze je formulier niet in? Dan kijken we wat we kunnen doen om dit te verbeteren. Voor elk probleem is een oplossing, de juiste diagnose is daarvoor cruciaal.

Voorbeeld planning van de eerste weken

Kickoff sessie

 • Bepalen doelstellingen
 • Identificeren groeikansen en knelpunten
 • Bepalen roadmap

Eerste sprint

 • Inrichten en opschonen Google Analytics en conversie tracking
 • Installeren Tag Manager en toevoegen analyse tools
 • Website Review en website verbeterplan

Tweede sprint

 • Implementeren Verbeterplan
 • Technische SEO analyse
 • SEO Content plan

Derde sprint

 • Aanmaken SEO landingspagina’s
 • Opzetten van Facebook Advertising
 • Etc.

Wat kost het?

Het werk van BrideMagnet moet zich terugverdienen. Dat betekent dat je dit traject niet moet zien als een uitgave, maar als een investering. Uiteindelijk is de vraag niet wat het kost, maar wat het je oplevert. Wat is een volle agenda jou waard?

Wat krijg ik?

 • Een gratis adviesgesprek vooraf
 • Een strategische kickoff van een halve dag
 • Een eigen groei programma voor optimaal resultaat
 • Al mijn kennis en kunde om van jouw bedrijf een succes te maken
 • Elke twee weken een uur resultaten bespreken en doelstellingen bepalen
 • Het belangrijkste doel: Meer aanvragen!

Tarief

3 maanden: €2500 ex. BTW
6 maanden: €4500 ex. BTW

Inschrijven

Heb je interesse in het Magnet Traject? Leuk! Maak een belafspraak, dan bespreken we binnenkort de mogelijkheden en plannen we een dag waarop we afspreken voor de kickoff sessie.

Twijfel je nog? Maak ook dan een belafspraak. Ik neem dan alle tijd om je vragen te beantwoorden. Wees er wel snel bij, ik heb slechts drie plekken beschikbaar.

Belafspraak maken

Kies hieronder een moment dat je goed uitkomt, dan bel ik je dan.

Zit er geen momentje voor je bij? Stuur me dan een e-mail op koen@bruidsfotograafkoen.nl, dan zoeken we naar een ander moment en komen we er vast uit.