Diensten

Meer aanvragen, minder stress

Magnet Traject

Een intensief traject met één doel: Een volle agenda. Je besteedt een deel van je marketing uit, en samen zorgen we ervoor dat je op een gestructureerde manier meer klanten krijgt.

Bekijk Magnet Traject

1 op 1 marketingdag

Wil je in één dag je marketing eens helemaal doornemen? Of wil je in één dag een plan maken voor je SEO? Laten we dan afspreken voor een marketingdag.

Bekijk Marketingdag

Workshops

Wil je zelf aan de slag, maar moet je wel even op weg geholpen worden? Volg dan één van m’n workshops. Op dit moment staan er workshops SEO en Marketing op de planning.

Bekijk Workshops

Website Check

Wil je graag eens feedback op je website? Wil je weten of je website technisch goed in elkaar zit? Of vraag je je af waarom je niet rankt in Google? Tijdens een website check kan ik deze vragen voor je beantwoorden.

Coming Soon

Trainingen

Om de vier weken geef ik een gratis webinar over een marketing onderwerp. Denk aan een rondleiding in Google Analytics of Google Search Console, een vragenuurtje of een website review. Word lid van m’n facebookgroep, dan blijf je op de hoogte van het programma.

Lid worden

Coaching

Is het Magnet Traject iets te uitgebreid voor je, maar wil je op regelmatige basis sparren over je marketing? Ik kan je ook coachen, dan help ik je op weg, en kijk ik over je schouder mee.

Coming soon